
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Mandeln30 g
-
dicke Bohnen, TK aufgetaut200 g
-
Wasser1300 g
-
Salz2 TL
-
Rote Bete gegart300 g
-
Olivenöl50 g
-
Dijon-Senf1 TL
-
Holunderblütensirup20 g
-
Weißweinessig30 g
-
Petersilie abgezupft5 g
-
Pfeffer¾ TL
-
Ziegenfrischkäse (z. B. Picandou), zerzupft100 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
1366 mg
Πρωτεΐνη
12 g
Θερμίδες
1414 kJ /
338 kcal
Λιπαρά
24 g
Φυτικές ίνες
7 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
21 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Bo(h)n Appétit
11 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Thermomix® Gemüse Styler mit TM5
59 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνErdbeer-Caprese mit Pistazienpesto
30 λεπτ.
Ananas-Lauch-Schichtsalat
8ωρ. 30 λεπτ.
Kartoffelsalat mit Mayonnaise und Eiern
1ωρ. 30 λεπτ.
Mozzarella-Bruschette
20 λεπτ.
Deftiger Tortellinisalat für viele
35 λεπτ.
Oliviersalat
3ωρ.
Kichererbsen-Feta-Salat mit Datteldressing
40 λεπτ.
Beluga-Linsen-Salat mit Datteln
5ωρ.
Burrata mit Pfirsich-Bohnen-Salat und Kräuteröl
45 λεπτ.
Rucolasalat mit Granatapfel - Gavurdağ Salatası
20 λεπτ.
Burgersalat
35 λεπτ.
Melonenpizza
15 λεπτ.