
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Mandeln30 g
-
dicke Bohnen, TK aufgetaut200 g
-
Wasser1300 g
-
Salz2 TL
-
Rote Bete gegart300 g
-
Olivenöl50 g
-
Dijon-Senf1 TL
-
Holunderblütensirup20 g
-
Weißweinessig30 g
-
Petersilie abgezupft5 g
-
Pfeffer¾ TL
-
Ziegenfrischkäse (z. B. Picandou), zerzupft100 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
1366 mg
Πρωτεΐνη
12 g
Θερμίδες
1414 kJ /
338 kcal
Λιπαρά
24 g
Φυτικές ίνες
7 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
21 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Bo(h)n Appétit
11 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Thermomix® Gemüse Styler mit TM5
59 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAuberginen-Röllchen mit Schinken
1ωρ.
Rosmarin-Käse-Stangen
1ωρ. 20 λεπτ.
Gemüse in Tempurateig mit Sojasaucen-Dip
20 λεπτ.
Pilze mit Kichererbsen
9ωρ.
Curry-Couscous-Salat mit grünen Bohnen
30 λεπτ.
Bunter Graupensalat
40 λεπτ.
Quinoa-Salat mit Sonnenblumenkernen
40 λεπτ.
Wassermelonensalat mit Ziegenfrischkäse
10 λεπτ.
Gurken-Wirsing-Salat mit Sesam-Hähnchen
30 λεπτ.
Salat-Bowl mit Grünen Bohnen
1ωρ.
Thai-Hähnchen in Wan-Tan-Schalen
45 λεπτ.
Rote-Bete-Carpaccio mit Burrata
50 λεπτ.