Fisk og poteter med tomatsaus

Fisk og poteter med tomatsaus

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 porsjoner

Υλικά

  • poteter delt i biter (3-4 cm)
    500 g
  • olivenolje pluss ekstra for smøring
    20 g
  • lysing steker, med eller uten skinn (120–200 g hver)
    4
    4 hvit fisk, filet, (alle typer hvit fisk, 120-200 g hver)
  • salt juster etter smak
    1 ts
  • løk delt i to
    100 g
  • hvitløksfedd
    1
  • gulrøtter delt i biter
    70 g
  • hvitvin (προαιρετικό πεδίο)
    40 g
  • tomater delt i biter
    250 g
  • malt svart pepper
    1 - 2 klype
  • vann
    100 g

Διατροφή ανά 1 porsjon

Θερμίδες 366.3 kcal / 1532.4 kJ
Πρωτεΐνη 44.9 g
Λιπαρά 6.9 g
Υδατάνθρακες 30.1 g
Φυτικές ίνες 4.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.9 g
Νάτριο 731.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων