Focaccia cipolle e zucca

Focaccia cipolle e zucca

4.9 34 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
10 pezzi

Υλικά

Impasto
  • 1550 g di acqua
  • 100 g di latte
  • 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 10 g di malto d'orzo
    10 g di zucchero
  • 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 600 g di farina manitoba
  • 8 g di sale
  • 30 g di succo di limone
Farcitura
  • 150 g di cipolle rosse di Tropea pulite a fette
  • 100 g di polpa di zucca a fettine
  • 45 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 50 g di acqua
  • 2 cucchiaini di sale

Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 305.5 kcal / 1278.2 kJ
Πρωτεΐνη 7.2 g
Λιπαρά 10.3 g
Υδατάνθρακες 49.1 g
Φυτικές ίνες 1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.7 g
Νάτριο 718.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων