Pigwa pod kruszonką

Pigwa pod kruszonką

4.5 50 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
8 porcji

Υλικά

Nadzienie z pigwy
  • 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii, naturalnego
  • 120 g cukru
  • 1 łyżeczka cynamonu, mielonego
  • 700 g pigw obranych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na 3-4 cm kawałki (patrz wskazówka)
Kruszonka
  • masło do natłuszczenia
  • 320 g mąki pszennej
  • 1 ½ łyżeczki proszku do pieczenia
  • 1 szczypta soli
  • 1 jajko
  • 100 g cukru

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 420.8 kcal / 1760.6 kJ
Πρωτεΐνη 5.4 g
Λιπαρά 13.2 g
Υδατάνθρακες 72 g
Φυτικές ίνες 2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 8 g
Νάτριο 101.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων