Pigwa pod kruszonką

Pigwa pod kruszonką

4.5 50 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
8 porcji

Υλικά

Nadzienie z pigwy
  • pigw obranych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na 3-4 cm kawałki (patrz wskazówka)
    700 g
  • cukru
    120 g
  • cynamonu, mielonego
    1 łyżeczka
  • ekstraktu z wanilii, naturalnego
    1 łyżeczka
Kruszonka
  • masła zimnego, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia
    120 g
  • mąki pszennej
    320 g
  • cukru
    100 g
  • jajko
    1
  • proszku do pieczenia
    1 ½ łyżeczki
  • soli
    1 szczypta

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 420.8 kcal / 1760.6 kJ
Πρωτεΐνη 5.4 g
Λιπαρά 13.2 g
Υδατάνθρακες 72 g
Φυτικές ίνες 2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 8 g
Νάτριο 101.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων