
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fläsk-, kyckling- och ankleverterrin med portvinsfikonchutney
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 10ωρ. 30 λεπτ.
16 portioner
Υλικά
Terrin
-
malen kryddpeppar½ tesked
-
salt2 matskedar
-
malen svartpeppar2 nypor
-
Armagnac1 matsked
-
anklever färsk eller fryst (upptinad 5 timmar i rumstemperatur om den är fryst)300 g
-
torkade fikon150 g
-
bacon, i skivor350 g
-
färsk persilja endast blad3 kvistar
-
fläskfärs450 g
-
kycklingfärs350 g
-
grädde150 g
-
konjak40 g
-
salt1 struken matsked
-
malen svartpeppar½ tesked
-
pistagenötter, osaltade, utan skal50 g
Portvinsfikonchutney
-
lök skurna i halvor100 g
-
färska fikon skuren i 1 cm klyftor400 g
-
socker200 g
-
vitvinsvinäger100 g
-
malen svartpeppar2 nypor
-
malen kanel2 nypor
-
portvin100 g
Servering
-
havssalt1 tesked
-
malen svartpeppar1 tesked
-
mikroblad20 g
-
kryddpepparbär1 tesked
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
713.7 kcal /
2985.9 kJ
Πρωτεΐνη
24 g
Λιπαρά
47.6 g
Υδατάνθρακες
43.7 g
Φυτικές ίνες
3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
17.2 g
Νάτριο
2692.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Nyårsbuffé
11 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνStjärnpizza
Καμία βαθμολογία
Thaisallad med jordnötsdressing
30 λεπτ.
Gratinerad pilgrimsmussla
Καμία βαθμολογία
Kexgran med topping
Καμία βαθμολογία
Fyllda ägg
Καμία βαθμολογία
Avokado med ägg och laxtartar
Καμία βαθμολογία
Nötig Quinoasallad
Καμία βαθμολογία
Snabb Regnbågssallad
10 λεπτ.
Vårig grapefruktsallad
30 λεπτ.
Fänkålssallad
Καμία βαθμολογία
Citrongräs- och biffsallad
Καμία βαθμολογία
Potatisbullar med spenat
Καμία βαθμολογία