Rote-Bete-Carpaccio

Rote-Bete-Carpaccio

4.4 74 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Rote Bete klein, geschält (siehe Tipp)
    300 g
  • Zucchini in Stücken (5 cm)
    250 g
  • Mozzarella abgetropft, abgetropft
    250 g
    250 g Burrata
  • Olivenöl zum Beträufeln
  • Zitronensaft zum Beträufeln
  • Meersalz zum Würzen
  • Pfeffer aus der Mühle zum Würzen
  • Basilikum gehackt, zum Garnieren

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 229 kcal / 961 kJ
Πρωτεΐνη 15 g
Λιπαρά 14 g
Υδατάνθρακες 10 g
Φυτικές ίνες 2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 8 g
Νάτριο 456 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων