
Συσκευές & Αξεσουάρ
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM5)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
beetroot cut in pieces to fit through feeder300 g
-
carrots peeled300 g
-
little gem lettuce halved vertically100 g
-
freshly squeezed lemon juice and 2 tsp grated lemon zest40 g
-
orange juice40 g
-
agave syrup20 g
-
white vinegar20 g
-
olive oil60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
fresh basil leaves finely sliced2 Tbsp
-
fresh chives finely sliced10 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
224.7 kcal /
940.1 kJ
Πρωτεΐνη
2.5 g
Λιπαρά
15.3 g
Υδατάνθρακες
21.1 g
Φυτικές ίνες
4.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.1 g
Νάτριο
694 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Slicing and Grating (TM5)
44 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSofrito Toasts with Serrano Ham
40 λεπτ.
Prawn Cocktail
15 λεπτ.
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45 λεπτ.
Vegan Spanish Omelette
40 λεπτ.
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40 λεπτ.
Chilli Cheese Nachos
40 λεπτ.
Puri
35 λεπτ.
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 λεπτ.
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30 λεπτ.
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1ωρ.
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1ωρ. 25 λεπτ.
Crisp Onsen Eggs
2ωρ.