
Συσκευές & Αξεσουάρ
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
eating apple firm, cored, quartered1
-
shallot halved1
-
red cabbage cut in pieces300 g
-
dried figs cut in pieces (3 cm)30 g
-
maple syrup10 g
-
white balsamic vinegar30 g
-
cranberry juice30 g
-
rapeseed oil40 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
rocket leaves50 g
-
Gorgonzola dolce crumbled60 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
231 kcal /
969 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
15 g
Υδατάνθρακες
16 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Our Easter Menu
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνIrish Potato Soup
35 min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Smoky Couscous Salad
20 min
Chilli Tacos
30 min
Chilli Cheese Nachos
40 min
Curried Rhubarb and Lentil Soup
1 godz. 20 min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35 min
Bruschetta
3 godz.
Coleslaw
10 min
Brown Rice Salad with Trout
35 min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1 godz. 35 min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1 godz.