
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sei med potet og squashskorpe med chablissaus
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porsjon
Υλικά
Sei med potet- og squashskorpe
-
squash skrellet, delt i biter (2 cm)150 g
-
poteter delt i biter150 g
-
løk halvert40 g
-
egg, medium1
-
havsalt1 ts
-
sitronsaft2 dæsj
-
seifileter (ca. 120 g hver)4
-
havsalt etter smak
-
malt svart pepper etter smak
Chablissaus
-
sjalottløk halvert30 g
-
dill, fersk bare blader2 kvist
-
vårløk delt i biter30 g
-
smør, usaltet10 g
-
tørr hvitvin (Chablis)50 g
-
fløte200 g
-
hvetemel10 g
-
grønnsaksbuljong terning (til 0.5 l) smuldret1
-
havsalt etter smak
-
malt svart pepper etter smak
-
dill, fersk (προαιρετικό πεδίο) for garnering
Διατροφή ανά 1 porsjon
Θερμίδες
355 kcal /
1488 kJ
Πρωτεΐνη
27 g
Λιπαρά
21 g
Υδατάνθρακες
13 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Vår påskemeny
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPannekaker av kikerter
20 λεπτ.
Bønne- og kikertfalafler
Καμία βαθμολογία
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Καμία βαθμολογία
Vegansk burger
5ωρ.
Grønnsakscrumble med vegansk ost
Καμία βαθμολογία
Linsegrateng med aubergine og squash
Καμία βαθμολογία
Gresskarterte
Καμία βαθμολογία
Tortilla med Zucchini og falafel
Καμία βαθμολογία
Chilli con tempeh
Καμία βαθμολογία
Valnøttkaker med koriandersalsa og mais
Καμία βαθμολογία
Sterk aubergine med bulgur
55 λεπτ.
Grønnsakskarri med blomkålcouscous
Καμία βαθμολογία