Συσκευές & Αξεσουάρ
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM5)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fennel bulb cut in wedges that fit through feeder350 g
-
white wine vinegar50 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
orange finely grated zest and 65 g juice1
-
Dijon mustard10 g
-
agave syrup35 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
pine nuts3 Tbsp
-
oranges peeled, white pith removed, segmented200 g
-
mint leaves chopped¼ bunch
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
656.3 mg
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
1176.2 kJ /
281.1 kcal
Λιπαρά
19.6 g
Φυτικές ίνες
5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.7 g
Υδατάνθρακες
25.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Slicing and Grating (TM5)
44 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPolenta Muffins with Prawns and Mayo
1h 25min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10min
Potato Salad with Green Goddess Dressing
45min
Crisp Onsen Eggs
2h
Cheesy Sweet Potato Bites with Mint-Pea-Purée
1h 20min
Temaki Sushi
1h
Courgette Omelette
40min
Steamed Potato Tortilla
45min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto
20min
Raw Asian Salad
10min
Shellfish Nage with Champagne
1h 5min
Steamed Potato Tortilla (TM5)
45min