
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM5)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fennel bulb cut in wedges that fit through feeder350 g
-
white wine vinegar50 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
orange finely grated zest and 65 g juice1
-
Dijon mustard10 g
-
agave syrup35 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
pine nuts3 Tbsp
-
oranges peeled, white pith removed, segmented200 g
-
mint leaves chopped¼ bunch
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
281.1 kcal /
1176.2 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
19.6 g
Υδατάνθρακες
25.9 g
Φυτικές ίνες
5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.7 g
Νάτριο
656.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Slicing and Grating (TM5)
44 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSofrito Toasts with Serrano Ham
40 λεπτ.
Prawn Cocktail
15 λεπτ.
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45 λεπτ.
Vegan Spanish Omelette
40 λεπτ.
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40 λεπτ.
Chilli Cheese Nachos
40 λεπτ.
Puri
35 λεπτ.
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 λεπτ.
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30 λεπτ.
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1ωρ.
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1ωρ. 25 λεπτ.
Crisp Onsen Eggs
2ωρ.