
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM5)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fennel bulb cut in wedges that fit through feeder350 g
-
white wine vinegar50 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
orange finely grated zest and 65 g juice1
-
Dijon mustard10 g
-
agave syrup35 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
pine nuts3 Tbsp
-
oranges peeled, white pith removed, segmented200 g
-
mint leaves chopped¼ bunch
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
656.3 mg
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
1176.2 kJ /
281.1 kcal
Λιπαρά
19.6 g
Φυτικές ίνες
5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.7 g
Υδατάνθρακες
25.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Slicing and Grating (TM5)
44 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheese Sticks
55 λεπτ.
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1ωρ. 15 λεπτ.
Quick Cheese Soufflés
45 λεπτ.
Mini Hamburgers
4ωρ. 5 λεπτ.
Curried Rhubarb and Lentil Soup
1ωρ. 20 λεπτ.
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1ωρ. 25 λεπτ.
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1ωρ. 10 λεπτ.
Crisp Onsen Eggs
2ωρ.
Cheesy Sweet Potato Bites with Mint-Pea-Purée
1ωρ. 20 λεπτ.
Vegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50 λεπτ.
Shellfish Nage with Champagne
1ωρ. 5 λεπτ.
Steamed Potato Tortilla (TM5)
45 λεπτ.