
Συσκευές & Αξεσουάρ
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM5)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
red cabbage thickest part of core removed, cut in wedges that fit through feeder250 g
-
carrots peeled150 g
-
spring onions cut in pieces (3 cm)50 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
garlic cloves2
-
plain flour175 g
-
rice flour25 g
-
fine sea salt1 tsp
-
caster sugar (προαιρετικό πεδίο)1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
water175 g
-
fresh beansprouts100 g
-
oil for frying (e.g. sunflower oil, vegetable oil)200 g
-
sweet chilli sauce20 g
-
tomato sauce (e.g. tomato ketchup)80 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
350.7 kcal /
1467.1 kJ
Πρωτεΐνη
7.6 g
Λιπαρά
13.4 g
Υδατάνθρακες
52.5 g
Φυτικές ίνες
5.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.9 g
Νάτριο
736.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Slicing and Grating (TM5)
44 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSofrito Toasts with Serrano Ham
40 λεπτ.
Prawn Cocktail
15 λεπτ.
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45 λεπτ.
Vegan Spanish Omelette
40 λεπτ.
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40 λεπτ.
Chilli Cheese Nachos
40 λεπτ.
Puri
35 λεπτ.
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 λεπτ.
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30 λεπτ.
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1ωρ.
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1ωρ. 25 λεπτ.
Crisp Onsen Eggs
2ωρ.