
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rosmarin- och rotfruktsmos
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portioner
Υλικά
-
vatten500 g
-
morot skuren i bitar (ca 2-3 cm)200 g
-
sötpotatis skuren i bitar (ca 2-3 cm)500 g
-
potatis skuren i bitar (ca 2-3 cm)500 g
-
salt1 tesked
-
malen peppar efter smak1 - 2 nypor
-
torkad rosmarin, hackad efter smak2 - 3 nypor
-
extra virgin olivolja plus extra för servering30 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
465 mg
Πρωτεΐνη
3.3 g
Θερμίδες
812 kJ /
194 kcal
Λιπαρά
5.2 g
Φυτικές ίνες
5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.7 g
Υδατάνθρακες
35 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Hållbart & Gott!
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBlomkålsmos
Keine Bewertungen
Bulgur
Keine Bewertungen
Stekt sparris
Keine Bewertungen
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Keine Bewertungen
Fänkålssallad
Keine Bewertungen
Misofisk med gröna bönor och kikärtspuré
Keine Bewertungen
Kashmiri-ris
Keine Bewertungen
Naanbröd med lök och kummin
Keine Bewertungen
Potatis- och rotsellerigratäng
Keine Bewertungen
Miso-aubergine (sous-vide)
Keine Bewertungen
Janssons Frestelse
1 Std. 40 Min
Sötpotatismos med salvia och hasselnötter
Keine Bewertungen