
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rosmarin- och rotfruktsmos
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portioner
Υλικά
-
vatten500 g
-
morot skuren i bitar (ca 2-3 cm)200 g
-
sötpotatis skuren i bitar (ca 2-3 cm)500 g
-
potatis skuren i bitar (ca 2-3 cm)500 g
-
salt1 tesked
-
malen peppar efter smak1 - 2 nypor
-
torkad rosmarin, hackad efter smak2 - 3 nypor
-
extra virgin olivolja plus extra för servering30 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
194 kcal /
812 kJ
Πρωτεΐνη
3.3 g
Λιπαρά
5.2 g
Υδατάνθρακες
35 g
Φυτικές ίνες
5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.7 g
Νάτριο
465 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Hållbart & Gott!
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBlomkålsmos
Καμία βαθμολογία
Bulgur
Καμία βαθμολογία
Stekt sparris
Καμία βαθμολογία
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Καμία βαθμολογία
Fänkålssallad
Καμία βαθμολογία
Misofisk med gröna bönor och kikärtspuré
Καμία βαθμολογία
Kashmiri-ris
Καμία βαθμολογία
Naanbröd med lök och kummin
Καμία βαθμολογία
Potatis- och rotsellerigratäng
Καμία βαθμολογία
Miso-aubergine (sous-vide)
Καμία βαθμολογία
Janssons Frestelse
1ωρ. 40 λεπτ.
Sötpotatismos med salvia och hasselnötter
Καμία βαθμολογία