Torta salata alla parmigiana di melanzane (senza glutine)

Torta salata alla parmigiana di melanzane (senza glutine)

3.8 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 porzioni

Υλικά

Base
  • 110 g di farina di ceci
  • 110 g di farina di grano saraceno + q.b.
  • 65 g di olio di semi di girasole
  • 80 g di acqua
  • 5 g di sale
  • 5 g di bicarbonato di sodio
Ripieno
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 400 g di melanzane a dadini (2x3 cm)
  • 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 2 uova
  • 125 g di passata di pomodoro
  • 5 g di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 200 g di mozzarella ben scolata e tagliata a dadini

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 442.8 kcal / 1853 kJ
Πρωτεΐνη 20 g
Λιπαρά 28.5 g
Υδατάνθρακες 27.2 g
Φυτικές ίνες 4.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.9 g
Νάτριο 896.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων