Αφρικανικά ρεβίθια γιαχνί με φιστίκια

Αφρικανικά ρεβίθια γιαχνί με φιστίκια

5.0 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 μερίδες

Υλικά

  • σκελίδες σκόρδο
    2
  • τζίντζερ, φρέσκο σε λεπτές φέτες (2 χλστ.)
    25 γρ.
  • κρεμμύδι κομμένο στη μέση
    100 γρ.
  • λάδι καρύδας
    40 γρ.
  • γλυκοπατάτες σε κύβους (2 εκ.)
    400 γρ.
  • κύμινο, αλεσμένο
    1 κ.γλ.
  • αλάτι
    1 κ.γλ.
  • νιφάδες πιπεριάς τσίλι (προαιρετικό πεδίο)
    1 κ.γλ.
  • ντοματοπολτό (passata)
    200 γρ.
  • φιστικοβούτυρο απαλό
    150 γρ.
  • πάστα ζωμού λαχανικών
    1 καλά γεμάτο κ.γλ.
    1 κύβο κύβο ζωμού λαχανικών
  • νερό
    600 γρ.
  • σέσκουλα, λευκά χοντροκομμένα
    280 γρ.
    280 γρ. φύλλα σπανακιού, φρέσκα, χοντροκομμένα
  • ρεβίθια, σε κονσέρβα στραγγισμένα (καθαρό βάρος 265 γρ.)
    1 κονσέρβα
  • φιστίκια, καβουρδισμένα, ανάλατα
    100 γρ.
  • κόλιανδρο, φρέσκο χοντροκομμένο, για το γαρνίρισμα
    ½ δέσμη

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 762 kcal / 3183 kJ
Πρωτεΐνη 28 g
Λιπαρά 42 g
Υδατάνθρακες 57 g
Φυτικές ίνες 15.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 16 g
Νάτριο 1371 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων