Spinatsalat mit Hendl, Pfirsichen und Walnüssen

Spinatsalat mit Hendl, Pfirsichen und Walnüssen

4.7 30 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
3 Portionen

Υλικά

  • Walnüsse, halbiert
    80 g
  • Olivenöl
    80 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Hendlfilets, ohne Haut, ohne Knochen in Stücken (1 cm x 3-4 cm), mit Papiertüchern trocken getupft
    300 g
  • Salz
    2 - 3 Prisen
  • Pfirsiche frisch, in Scheiben geschnitten (1 cm)
    150 g
    150 g Marillen, frisch, in Scheiben geschnitten (1 cm)
  • Apfelessig
    30 g
  • Senf
    15 g
  • Salz
    ½ TL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    ½ TL
  • Paprikapulver, edelsüß
    ½ TL
  • Zucker
    2 - 3 Prisen
  • Babyspinat, frisch gewaschen
    300 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 582 kcal / 2437 kJ
Πρωτεΐνη 30 g
Λιπαρά 47 g
Υδατάνθρακες 13 g
Φυτικές ίνες 5 g
Κορεσμένα λιπαρά 6 g
Νάτριο 692 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων