Pane ripieno Margherita

Pane ripieno Margherita

4.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 15 λεπτ.
8 porzioni

Υλικά

Impasto
  • 240 g di acqua
  • ½ cubetto di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
  • 400 g di farina e un altro po' per infarinare
  • 20 g di olio di oliva
  • 1 ½ cucchiaino di sale
Ripieno
  • 1 spicchio di aglio
  • 140 g di pomodori essiccati, sottolio,
    sgocciolati
  • 1 mazzetto di basilico (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
  • 20 g di olio di oliva
  • 4 pizzichi di pepe
  • 300 g di mozzarella (trancio), tagliata a metà nel senso della lunghezza, in 32 fette

Διατροφή ανά 8 porzioni

Θερμίδες 3153.2 kcal / 13193 kJ
Πρωτεΐνη 137.5 g
Λιπαρά 116.9 g
Υδατάνθρακες 400.9 g
Φυτικές ίνες 34.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 46.7 g
Νάτριο 5746.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων