
Συσκευές & Αξεσουάρ
Shellfish Nage with Champagne
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
shallot (approx. 1 small shallot), halved40 g
-
Champagne300 g
-
fresh mussels scrubbed and debearded800 g
-
unsalted butter plus 45 g diced1 Tbsp
-
raw, medium-sized prawns, peeled, deveined300 g
-
small scallops12
-
plain flour plus extra for dusting25 g
-
double cream250 g
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
fine sea salt to taste2 - 3 pinches
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
-
lemon juice1 Tbsp
-
puff pastry (see tip)250 g
-
medium egg beaten1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
2010.3 mg
Πρωτεΐνη
43.3 g
Θερμίδες
5306.5 kJ /
1275 kcal
Λιπαρά
3.3 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
57.3 g
Υδατάνθρακες
65.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

140 Years: Celebrating with Bubbles
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTuna Tapenade on Cucumber
10min
Green Goddess Edamame Salad Bowl
1h
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
50min
Leftover Chicken Kimchi Salad
15min
Prawn Cocktail
15min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h
Coconut Prawn Soup
45min
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45min
White Bean Salad
5min
Green Goddess Avocado Cucumber Salad
20min
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
30min
Spelt Salad with Burmese Tofu
9h 10min