
Συσκευές & Αξεσουάρ
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
water plus extra for boiling eggs500 g
-
smoked haddock fillets (approx. 120 g each), undyed4
-
fine sea salt4 pinches
-
ground black pepper plus extra for serving4 pinches
-
fine asparagus woody ends removed200 g
-
medium eggs cold4
-
bread (see tip)4 slices
-
salted butter (προαιρετικό πεδίο) for toast
-
crème fraîche for serving200 g
-
lemon (προαιρετικό πεδίο) cut in wedges, for serving1
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
406.4 kcal /
1700.5 kJ
Πρωτεΐνη
42.8 g
Λιπαρά
17.6 g
Υδατάνθρακες
18.1 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
8 g
Νάτριο
1322.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

5 Ingredients
70 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMuesli Smoothie
12ωρ.
Full English Breakfast Popover
40 λεπτ.
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 λεπτ.
Raspberry Coconut Smoothie Bowl
Καμία βαθμολογία
Caprese Omelette
30 λεπτ.
Bento with Pandas
1ωρ.
Scrambled Eggs
10 λεπτ.
French Toast with Vanilla Sabayon
20 λεπτ.
Grab and Go Breakfast Wrap
30 λεπτ.
Chicken Congee
1ωρ. 30 λεπτ.
Soft Fresh Cheese
15ωρ. 20 λεπτ.
Yoghurt with Blueberry and Apple Compote
13ωρ. 40 λεπτ.