
Συσκευές & Αξεσουάρ
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
water plus extra for boiling eggs500 g
-
smoked haddock fillets (approx. 120 g each), undyed4
-
fine sea salt4 pinches
-
ground black pepper plus extra for serving4 pinches
-
fine asparagus woody ends removed200 g
-
medium eggs cold4
-
bread (see tip)4 slices
-
salted butter (προαιρετικό πεδίο) for toast
-
crème fraîche for serving200 g
-
lemon (προαιρετικό πεδίο) cut in wedges, for serving1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
406.4 kcal /
1700.5 kJ
Πρωτεΐνη
42.8 g
Λιπαρά
17.6 g
Υδατάνθρακες
18.1 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
8 g
Νάτριο
1322.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

5 Ingredients
70 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWaffles
25 λεπτ.
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 λεπτ.
Breakfast Bread Pudding
50 λεπτ.
Multigrain Banana Pancakes
30 λεπτ.
Blueberry Jam
45 λεπτ.
Beer Bread with Whipped Marmite Butter
50 λεπτ.
Shakshuka
50 λεπτ.
Espresso 'Baked' Beans
35 λεπτ.
Strawberry Cheesecake Overnight Oats
8ωρ. 10 λεπτ.
Vanilla and Honey Toasted Granola
1ωρ. 35 λεπτ.
Grab and Go Breakfast Wrap
30 λεπτ.
Crunchy Granola
1ωρ. 45 λεπτ.