Συσκευές & Αξεσουάρ
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
water plus extra for boiling eggs500 g
-
smoked haddock fillets (approx. 120 g each), undyed4
-
fine sea salt4 pinches
-
ground black pepper plus extra for serving4 pinches
-
fine asparagus woody ends removed200 g
-
medium eggs cold4
-
bread (see tip)4 slices
-
salted butter (προαιρετικό πεδίο) for toast
-
crème fraîche for serving200 g
-
lemon (προαιρετικό πεδίο) cut in wedges, for serving1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1322.1 mg
Πρωτεΐνη
42.8 g
Θερμίδες
1700.5 kJ /
406.4 kcal
Λιπαρά
17.6 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
18.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
5 Ingredients
70 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheddar and Stilton Soufflé Omelette
20 λεπτ.
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 λεπτ.
Blueberry Jam
45 λεπτ.
Scrambled Eggs
10 λεπτ.
Grab and Go Breakfast Wrap
30 λεπτ.
Soft Fresh Cheese
15ωρ. 20 λεπτ.
Yoghurt with Blueberry and Apple Compote
13ωρ. 40 λεπτ.
Full English Breakfast Popover
35 λεπτ.
Fluffy Free-from Pancakes or Waffles
30 λεπτ.
Carrot Oat Energy Balls
50 λεπτ.
Peanut Milk and Patties
8ωρ. 55 λεπτ.
Linseed Smoothie and Chocolate Cookies
9ωρ.