Geflügel-Ragout von der Keule

Geflügel-Ragout von der Keule

3.7 32 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 Portionen

Υλικά

  • Hähnchenschenkel, mit Haut
    350 - 450 g
  • Wasser
    1000 g
  • Salz
    1 TL
  • Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
    2 geh. TL
    2 Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l)
  • Zwiebeln halbiert
    100 g
  • Butter
    40 g
  • Mehl
    40 g
  • Zitrone, unbehandelt 1 TL Schale fein abgerieben, 30 g Saft ausgepresst
    1
  • Estragon abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
    2 Stängel
  • Zucker
    1 Prise
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Muskat
    2 Prisen
  • Sahne
    150 g
  • Schwarzwurzeln TK, aufgetaut oder aus dem Glas, abgetropft
    640 g
    600 g Kohlrabi, TK, aufgetaut oder aus dem Glas, abgetropft
  • Eigelb
    2

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 623 kcal / 2608 kJ
Πρωτεΐνη 26 g
Λιπαρά 41 g
Υδατάνθρακες 43 g
Φυτικές ίνες 6.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 19 g
Νάτριο 746 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων