Cordon Bleu von der Hähnchenbrust mit Pilz-Risotto

Cordon Bleu von der Hähnchenbrust mit Pilz-Risotto

4.7 215 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

Cordon Bleu
  • Petersilie abgezupft
    10 g
  • Paniermehl
    100 g
  • Hähnchenbrustfilets (ca. 2-4 Hähnchenbrustfilets)
    400 - 500 g
  • Senf, mittelscharf
    4 EL
  • Salz
    4 Prisen
  • Pfeffer
    4 Prisen
  • Gouda (4 Scheiben)
    60 - 100 g
  • gekochter Schinken (4 Scheiben)
    70 - 100 g
  • Mehl zum Panieren
  • Eier zum Panieren, verquirlt
    2
  • Butterschmalz zum Braten
Pilz-Risotto und Fertigstellung
  • Parmesan in Stücken (3 cm)
    40 g
  • Schalotten halbiert
    30 g
  • braune Champignons halbiert oder geviertelt
    250 g
  • Olivenöl
    30 g
  • Risottoreis (z. B. Carnaroli, Arborio), 14-15 Minuten Garzeit
    320 g
  • trockener Weißwein
    100 g
  • Wasser
    800 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    2 geh. TL
    2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • Salz
    1 TL
  • Butter
    50 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 895 kcal / 3745 kJ
Πρωτεΐνη 52 g
Λιπαρά 34 g
Υδατάνθρακες 89 g
Φυτικές ίνες 2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 15 g
Νάτριο 1705 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων