Συσκευές & Αξεσουάρ
Panecillos artesanos
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
3 unidades
Υλικά
-
360 g de agua
-
20 g de levadura prensada fresca
-
550 g harina de fuerza
-
1 cucharadita de sal
-
copos de avena para rebozar
-
romero seco desmenuzado para rebozar
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 unidad
Νάτριο
787 mg
Πρωτεΐνη
24.7 g
Θερμίδες
2860 kJ /
683 kcal
Λιπαρά
3.6 g
Φυτικές ίνες
6.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.4 g
Υδατάνθρακες
135.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Descubre Thermomix® Sensor
222 Συνταγές
Ισπανία
Ισπανία
Panes - Al horno
14 Συνταγές
Ισπανία
Ισπανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBrioche con crumble (Challahs)
1ωρ. 30 λεπτ.
Pan integral con muesli
4ωρ.
Baguette
3ωρ. 45 λεπτ.
Pan de trigo con masa madre
15ωρ.
Pan de molde sin corteza
2ωρ. 20 λεπτ.
Baguettes parisiennes
15ωρ. 30 λεπτ.
Panecillos bretzel
5ωρ. 30 λεπτ.
Muffins ingleses rellenos de crema
1ωρ. 20 λεπτ.
Bretzel
1ωρ. 15 λεπτ.
Pan camembert
2ωρ. 30 λεπτ.
Pan de sidra preñao
1ωρ. 10 λεπτ.
Pan plegado de ajo y hierbas
1ωρ. 40 λεπτ.