Linsendal mit Spinat

Linsendal mit Spinat

3.9 88 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • rote Linsen (Kochzeit 10 Minuten)
    250 g
    250 g gelbe Linsen, (Kochzeit 10 Minuten)
  • Zwiebeln halbiert
    100 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
    20 g
    1 EL Ingwer, getrocknet, gemahlen, in dünnen Scheiben
  • Rüebli in Stücken (2-3)
    200 g
  • Garam Masala
    2 EL
  • Chiliflocken (προαιρετικό πεδίο)
    1 TL
  • Kurkuma, gemahlen
    ½ TL
  • gehackte Tomaten, aus der Dose
    400 g
  • Wasser
    300 g
  • Kokosmilch
    250 g
  • Salz
    ½ TL
  • Jungspinat, frisch gewaschen, grob zerkleinert
    150 g
  • Koriander, frisch (προαιρετικό πεδίο) grob gehackt
    5 Zweigchen

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 Portion

Πρωτεΐνη 21 g
Θερμίδες 1802 kJ / 431 kcal
Λιπαρά 10 g
Υδατάνθρακες 60 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων