Indyk w glazurze pomarańczowej

Indyk w glazurze pomarańczowej

4.7 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 29ωρ. 45 λεπτ.
8 porcji

Υλικά

Pomarańczowa solanka i marynowanie indyka
  • 4 pomarańcze ekologiczne (patrz wskazówka)
  • 2 ząbki czosnku
  • 5 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
  • 1500 g wody
  • 100 g syropu klonowego
  • 90 g soli
  • 2 liście laurowe, suszone
  • 1 tuszka z indyka w całości (4,5-5 kg)
Nadzienie
  • 1000 g wody
  • 150 g ryżu brązowego
  • 3 ząbki czosnku
  • 5 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
  • 150 g cebuli przekrojonej na pół
  • 20 g masła
  • 500 g białej kiełbasy, surowej bez osłonek, podzielonej na kawałki (patrz wariant)
  • 50 g rodzynek
Glazura pomarańczowa
  • 80 g syropu klonowego
  • 30 g sosu sojowego
  • 4 goździki

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 1162.1 kcal / 4862 kJ
Πρωτεΐνη 126.3 g
Λιπαρά 50.1 g
Υδατάνθρακες 46.1 g
Φυτικές ίνες 3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 15.6 g
Νάτριο 5898.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων