Stegt fisk med syltede grøntsager og tamarindsovs

Stegt fisk med syltede grøntsager og tamarindsovs

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 portioner

Υλικά

  • kinaradiser
    200 g
  • gurkemeje, stødt
    1 tsk
  • riseddike
    5 spsk
  • sukker
    1 tsk
  • mirin
    2 spsk
  • hvedemel
    20 g
  • majsmel
    20 g
  • ingefær, stødt
    1 tsk
  • kanel, stødt
    1 tsk
  • salt plus 1 knivspids til at krydre
    1 ½ tsk
  • sort peber, stødt
    ¼ tsk
  • vand
    1080 g
  • linser, sort beluga, tørret
    100 g
  • fed hvidløg
    4
  • vegetabilsk olie plus ekstra til stegning
    20 g
  • chili, tørret i flager
    2 - 3 knivspidser
  • farin
    80 - 100 g
    80 g palmesukker, alle typer
  • tamari
    80 g
  • kokosmælk
    200 g
  • havaborrefilet (4-6 stykker), med skind
    800 g
    800 g hvid fisk, filet, med skind
  • citron kun tynde afskalninger af huden
    1
  • rød chili, frisk skåret i tynde strimler
    1
  • mikrogrønt til pynt

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 638 kcal / 2668 kJ
Πρωτεΐνη 47 g
Λιπαρά 17 g
Υδατάνθρακες 69 g
Φυτικές ίνες 6 g
Κορεσμένα λιπαρά 9 g
Νάτριο 1089 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων