
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sauerkraut
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 96ωρ.
6 Portionen
Υλικά
Vorbereitung und Fermentation
-
Weißkohl in Spalten (siehe Tipp)800 g
-
Wasser1000 g
-
Zitronensaft2 - 3 Spritzer
-
Kümmelsamen (προαιρετικό πεδίο)2 g
-
Salz25 g
Fertigstellung
-
Zwiebel halbiert60 g
-
Kümmelsamen (προαιρετικό πεδίο)3 g
-
Öl50 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Wasser400 g
-
Lorbeerblätter2
-
Pimentkörner5
-
Wacholderbeeren4
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
1319 mg
Πρωτεΐνη
2 g
Θερμίδες
460 kJ /
110 kcal
Λιπαρά
9 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 5/2024
41 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGemüsespaghetti mit Sesam-Erdnuss-Sauce
40 λεπτ.
Gemüse-Kloß-Puffer
40 λεπτ.
Kartoffelgratin ruck-zuck
45 λεπτ.
Mixed Pickles
336ωρ.
Ratatouille mit Blumenkohlreis
40 λεπτ.
Letscho
40 λεπτ.
Möhrengemüse mit Frühlingszwiebeln
20 λεπτ.
Kartoffel-Möhren-Stampf
35 λεπτ.
Tortilla-Muffins mit Kräuter-Dip
55 λεπτ.
Cremespinat
30 λεπτ.
Blumenkohl-Bratlinge
45 λεπτ.
Kartoffelpüree, italienisch
45 λεπτ.