
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sauerkraut
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 96ωρ.
6 Portionen
Υλικά
Vorbereitung und Fermentation
-
Weißkohl in Spalten (siehe Tipp)800 g
-
Wasser1000 g
-
Zitronensaft2 - 3 Spritzer
-
Kümmelsamen (προαιρετικό πεδίο)2 g
-
Salz25 g
Fertigstellung
-
Zwiebel halbiert60 g
-
Kümmelsamen (προαιρετικό πεδίο)3 g
-
Öl50 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Wasser400 g
-
Lorbeerblätter2
-
Pimentkörner5
-
Wacholderbeeren4
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
110 kcal /
460 kJ
Πρωτεΐνη
2 g
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
9 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Νάτριο
1319 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 5/2024
41 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSellerie-Petersilienwurzel-Püree
45 λεπτ.
Rotkohl-Birnen-Slaw mit Koriander
5 λεπτ.
Rahm-Spitzkohl mit Zitrone
35 λεπτ.
Omas Semmelknödel
50 λεπτ.
Kartoffelgratin
1ωρ. 10 λεπτ.
Frühlings-Kartoffelsalat
3ωρ. 30 λεπτ.
Blumenkohl-"Couscous"-Salat
10 λεπτ.
Spitzkohl-Paprika-Salat
10 λεπτ.
Radieschen-Rettich-Salat
15 λεπτ.
Kartoffelsalat Ägäis
50 λεπτ.
Serviettenknödel
1ωρ. 10 λεπτ.
Paradeiskraut
35 λεπτ.