
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sauerkraut
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 96ωρ.
6 Portionen
Υλικά
Vorbereitung und Fermentation
-
Weißkohl in Spalten (siehe Tipp)800 g
-
Wasser1000 g
-
Zitronensaft2 - 3 Spritzer
-
Kümmelsamen (προαιρετικό πεδίο)2 g
-
Salz25 g
Fertigstellung
-
Zwiebel halbiert60 g
-
Kümmelsamen (προαιρετικό πεδίο)3 g
-
Öl50 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Wasser400 g
-
Lorbeerblätter2
-
Pimentkörner5
-
Wacholderbeeren4
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
110 kcal /
460 kJ
Πρωτεΐνη
2 g
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
9 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Νάτριο
1319 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 5/2024
41 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCurry-Mango-Sauce zum Grillen (vegan)
10 Min
Ziegenkäse-Fladen mit Rosmarin-Honig
2 Std.
Kimchi
120 Std.
Frühlings-Kartoffelsalat
3 Std. 30 Min
Kartoffelklöße
25 Std.
Glasierte Möhren
45 Min
Kartoffelsalat mit Mayonnaise und Eiern
1 Std. 30 Min
BBQ Kartoffeln
55 Min
Honig-Senf-Spareribs
4 Std. 20 Min
Bunter Zaziki-Kartoffelsalat
1 Std.
Sellerie-Petersilienwurzel-Püree
45 Min
Auberginenpüree
1 Std. 30 Min