Traditionell österrikisk gulasch

Traditionell österrikisk gulasch

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
4 portioner

Υλικά

  • grytbitar av nötkött i bitar (3 cm)
    600 g
  • senap
    20 g
  • lök i 8-10 klyftor
    350 g
  • smör
    30 g
  • tomatpuré
    20 g
  • vitlöksklyftor efter smak, halverade
    1 - 2
  • paprikapulver
    3 teskedar
  • salt
    1 tesked
  • malen svartpeppar
    ½ tesked
  • malen cayennepeppar
    ¼ tesked
    ¼ tesked hot paprikapulver
  • torkad mejram
    1 tesked
    torkad oregano
  • köttbuljongtärning (för 0.5 l) smulad
    ½
    ½ tesked köttbuljongpasta, hemlagad
  • vatten
    200 g
  • rödvin (προαιρετικό πεδίο)
    50 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 354 kcal / 1483 kJ
Πρωτεΐνη 32 g
Λιπαρά 21 g
Υδατάνθρακες 7 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 11 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων