
Συσκευές & Αξεσουάρ
Traditionell österrikisk gulasch
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
4 portioner
Υλικά
-
grytbitar av nötkött i bitar (3 cm)600 g
-
senap20 g
-
lök i 8-10 klyftor350 g
-
smör30 g
-
tomatpuré20 g
-
vitlöksklyftor efter smak, halverade1 - 2
-
paprikapulver3 teskedar
-
salt1 tesked
-
malen svartpeppar½ tesked
-
malen cayennepeppar¼ tesked
-
torkad mejram1 tesked
-
köttbuljongtärning (för 0.5 l) smulad½
-
vatten200 g
-
rödvin (προαιρετικό πεδίο)50 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
354 kcal /
1483 kJ
Πρωτεΐνη
32 g
Λιπαρά
21 g
Υδατάνθρακες
7 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
11 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Grundkokboken
158 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνUgnsrostade fläskkotletter med Pumpapuré och Äpplen
Καμία βαθμολογία
Beef Wellington med rödvinssås
Καμία βαθμολογία
Ugnsbakade kycklinglår med gröna oliver och ris
Καμία βαθμολογία
Kyckling Katsu Curry med ris
Καμία βαθμολογία
Tacos
25 λεπτ.
Satay pad thai med kyckling
Καμία βαθμολογία
Grekiska köttbullar med varm grönsallad
Καμία βαθμολογία
Kycklinggyros med tzatziki
30 λεπτ.
Fläskfilé med stark kokossås, vitlöksnaan och gurksallad
1ωρ. 45 λεπτ.
Cevapcici med tzatziki
Καμία βαθμολογία
Sweet chilli-kyckling med kålsallad
Καμία βαθμολογία
Pulled pork med äpple- och fänkålssallad
Καμία βαθμολογία