Συσκευές & Αξεσουάρ
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Dough
-
all-purpose flour plus extra to dust9 oz
-
corn starch1 oz
-
salt1 tsp
-
vegetable oil1 tbsp
-
water4 ½ oz
Chicken
-
yellow onion cut into thin wedges (¼ in.)4 oz
-
water35 oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
chicken thighs, boneless and skinless cut into strips (¾ in.)12 oz
-
garlic cloves to taste8 - 10
-
vegetable oil1 ½ tbsp
-
sesame oil plus extra to drizzle1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
Noodles and Soup
-
water60 oz
-
green onions thinly sliced, for garnish2
-
gochujang (Korean chili paste) to serve (optional - see Tip)
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1598 mg
Πρωτεΐνη
20.2 g
Θερμίδες
2064.9 kJ /
493.5 kcal
Λιπαρά
19.9 g
Φυτικές ίνες
3.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.8 g
Υδατάνθρακες
59.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Chicken Soups
9 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Soothing Soups
11 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνButternut Squash Ravioli Soup
35 Min
Mantou Buns with Butternut Squash Soup
55 Min
Split Pea Soup
1 Std. 25 Min
Chicken Stroganoff Soup
55 Min
Pasta Fagioli Soup
40 Min
Asian Chicken Noodle Soup
1 Std. 35 Min
Tomato Soup
40 Min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 Min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 Std. 5 Min
Tortilla Soup
25 Min
Vietnamese Chicken Pho
1 Std. 10 Min
West African Peanut Soup with Chicken
50 Min