Carpaccio di patate con salsa tapenade

Carpaccio di patate con salsa tapenade

4.7 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 800 g di acqua
  • 450 g di patate pelate e a fettine (2 mm)
Salsa
  • 100 g di olive nere di Gaeta denocciolate
  • 3 filetti di acciuga
  • 10 g di capperi
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 40 g di acqua
  • 3 cucchiai di succo di limone
    3 cucchiai di succo di lime
Terminare la preparazione
  • 1 rametto di timo fresco le foglioline lavate ed asciugate

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 252 kcal / 1054 kJ
Πρωτεΐνη 3.8 g
Λιπαρά 17.8 g
Υδατάνθρακες 20.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων