Pain au levain aux olives

Pain au levain aux olives

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 20 λεπτ.
12 tranches

Υλικά

  • d'huile d'olive vierge extra et un supplément pour huiler
    30 g
  • d'eau et 1 c. à thé pour badigeonner
    425 g
  • de levain de blé aux pommes, rafraîchi (voir Conseil)
    140 g
  • de sucre
    15 g
  • de farine à pain et un supplément pour fariner
    310 g
  • d'olives noires dénoyautées
    45 g
  • de sel
    1 c. à thé
  • citron jus uniquement
    ½
  • œuf de gros calibre
    1

Διατροφή ανά 1 tranche

Θερμίδες 159.7 kcal / 668.2 kJ
Πρωτεΐνη 4.6 g
Λιπαρά 4.1 g
Υδατάνθρακες 25.8 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.7 g
Νάτριο 236 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων