
Συσκευές & Αξεσουάρ
Walnuss-Feigen-Brötchen
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Feigen, getrocknet60 g
-
Walnusshälften55 g
-
Wasser410 g
-
frische Hefe zerbröselt40 g
-
Honig60 g
-
Dinkelmehl260 g
-
Weizenmehl260 g
-
Salz1 ½ TL
-
Öl zum Einfetten
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
415 kcal /
1734 kJ
Πρωτεΐνη
24 g
Λιπαρά
28 g
Υδατάνθρακες
22 g
Φυτικές ίνες
7 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Νάτριο
127 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 6/2024
41 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνToastbrot
16h
Landbrot Backhausart
2h
Mohnflesserl
14h 30min
Bürli mit Roggen
12h
Hefezopf
2h 20min
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1h 30min
Roggenfladen aus Sauerteigansatz
102h
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3h 30min
Brioche
9h 30min
Tiger-Brot
3h
Baguettes parisiennes
15h 30min
Baguette
3h 45min