Συσκευές & Αξεσουάρ
BBQ Jackfruit Burritos
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
olive oil20 g
-
onions quartered200 g
-
garlic cloves4
-
tinned young jackfruit, in brine (approx. 2 x 560 g tins)500 g
-
brown sugar2 Tbsp
-
ground cayenne pepper1 ½ tsp
-
ground cumin1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
smoked salt½ tsp
-
barbecue sauce (vegan)250 g
-
water600 g
-
white long grain rice100 g
-
raw cashew nuts140 g
-
sun-dried tomatoes in oil, drained100 g
-
chipotle paste2 Tbsp
-
apple cider vinegar2 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
red cabbage cored, cut in pieces (5 cm)150 g
-
carrot peeled, cut in pieces (5 cm)70 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
white wine vinegar½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
flour tortillas large6
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
2015.7 mg
Πρωτεΐνη
14 g
Θερμίδες
2589.6 kJ /
618.9 kcal
Λιπαρά
18.9 g
Φυτικές ίνες
7.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
104.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Plant-based Around the World
15 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνButternut Squash Masala Dosa
11h 30min
Mushroom Wellington
2h 20min
Big Mac Style Wraps
40min
Lafun (Amala)
10min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40min
Vegetable Consommé with Gnocchi
Nessuna valutazione
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Nessuna valutazione
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
1h
Stuffed Tomatoes with Rice and Cashew & Basil Sauce
1h 30min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30min
Pickled Red Onions
1h 50min
Shiitake Teriyaki Dippers
45min