Ravioli di patate e scampi allo spumante

Ravioli di patate e scampi allo spumante

4.6 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Pasta
  • 300 g di farina
  • 3 uova
  • 1 cucchiaino di olio di oliva
Ripieno
  • 700 g patate pelate e a pezzi (2 cm)
  • 1000 g di acqua
  • 20 g di olio di oliva
  • 1 spicchio di aglio mondato
  • 250 g di scampi sgusciati e a pezzi
  • 1 mazzetto di prezzemolo tritato
  • 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe
Condimento e termine della preparazione
  • 20 g di olio di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 250 g di scampi sgusciati
  • 50 g di spumante
  • 100 g di latte
Terminare la preparazione
  • 1 tartufo nero fresco piccolo

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 486.7 kcal / 2036.3 kJ
Πρωτεΐνη 27.7 g
Λιπαρά 13.3 g
Υδατάνθρακες 61.5 g
Φυτικές ίνες 4.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.5 g
Νάτριο 532.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων