
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fisk og courgette
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
1 portion
Υλικά
-
fed hvidløg1
-
persilleblade, friske3 kviste
-
basilikum, frisk kun blade3 kviste
-
fiskefilet, med eller uden skind (ca. 150-200 gram)1
-
olivenolie1 spsk
-
salt plus 2-3 knivspidser, efter smag,1 tsk
-
sort peber, stødt efter smag1 - 2 knivspidser
-
sort peber, stødt efter smag1 knivspids
-
courgette i tynde skiver6 - 8 skiver
-
citron skåret i tynde skiver2 - 3 skiver
-
pinjekerne1 spsk
-
vand1 liter
-
ris, langkornet55 gram
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
584 kcal /
2442 kJ
Πρωτεΐνη
41 g
Λιπαρά
23 g
Υδατάνθρακες
56 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
4 g
Νάτριο
3053 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Madlavning for én person
8 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνStegte nudler med rejer
Καμία βαθμολογία
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Καμία βαθμολογία
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Καμία βαθμολογία
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Καμία βαθμολογία
Havbras med krydderolie
Καμία βαθμολογία
Burger af havtaske og laks
Καμία βαθμολογία
Fiskeburger
Καμία βαθμολογία
Laks med aromaer ved 50°C
Καμία βαθμολογία
Veracruzisk hvidfsk
30 λεπτ.