Pszenny rustykalny chleb na zakwasie (wyrastający przez noc)

Pszenny rustykalny chleb na zakwasie (wyrastający przez noc)

4.8 40 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 28ωρ. 10 λεπτ.
20 kromek

Υλικά

Zaczyn (dzień wcześniej)
  • 170 g wody
  • 10 - 20 g żytniego zakwasu chlebowego
    10 - 20 zakwasu pszenno-jabłkowego, (patrz wskazówka)
  • 170 g mąki pszennej razowej typu 1850-2000
Ciasto właściwe
  • 450 g mąki pszennej chlebowej typu 650-750, plus dodatkowa ilość do oprószenia
  • 250 g wody
  • 1 mały kawałek drożdży świeżych (προαιρετικό πεδίο) wielkości ziarna grochu
    1 szczypta suchych drożdży
  • 50 g oliwy z oliwek plus dodatkowa ilość do natłuszczenia
  • 15 g soli
  • skrobia ziemniaczana do oprószenia koszyka

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 kromkę

Θερμίδες 153.4 kcal / 641.9 kJ
Πρωτεΐνη 4.2 g
Λιπαρά 3 g
Υδατάνθρακες 26.6 g
Φυτικές ίνες 0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.5 g
Νάτριο 292.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων