Gaspacho petit pois-menthe façon cappuccino

Gaspacho petit pois-menthe façon cappuccino

3.7 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 24ωρ. 30 λεπτ.
4 portions

Υλικά

La chantilly infusée aux lardons et la poudre de lardons (la veille)
  • 150 g de lardons fumés
  • 500 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le gaspacho (le jour même)
  • 400 g d'eau
  • 1 cube de bouillon émietté
  • 500 g de petits pois surgelés
  • 10 feuilles de menthe fraîche
Les pickles d'échalotes
  • 100 g d'échalotes
  • 100 g de vinaigre de riz
  • 2 pincées de sel
  • 20 g de miel

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 727.7 kcal / 3044.5 kJ
Πρωτεΐνη 14.8 g
Λιπαρά 61.7 g
Υδατάνθρακες 30.6 g
Φυτικές ίνες 7.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 33.9 g
Νάτριο 385 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων