
Συσκευές & Αξεσουάρ
Brötchen mit Zimt und Rosinen
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
10 Stück
Υλικά
-
Sechskorn-Getreidemischung100 g
-
Wasser250 g
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Zucker1 TL
-
Mehl400 g
-
Salz2 TL
-
Essig10 g
-
Zimt2 TL
-
Rosinen30 g
-
Milch zum Bestreichen30 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
194 kcal /
812 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
39 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Finessen 2/2015
22 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνToastbrot
16ωρ.
Landbrot Backhausart
2ωρ.
Mohnflesserl
14ωρ. 30 λεπτ.
Bürli mit Roggen
12ωρ.
Hefezopf
2ωρ. 20 λεπτ.
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1ωρ. 30 λεπτ.
Roggenfladen aus Sauerteigansatz
102ωρ.
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3ωρ. 30 λεπτ.
Brioche
9ωρ. 30 λεπτ.
Tiger-Brot
3ωρ.
Baguettes parisiennes
15ωρ. 30 λεπτ.
Baguette
3ωρ. 45 λεπτ.