
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pissaladière
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
16 portions
Υλικά
Dough
-
olive oil for greasing
-
water80 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
strong white bread flour200 g
-
medium egg1
-
fine sea salt1 pinch
Topping
-
fresh mixed herbs leaves only (e.g. parsley, thyme, rosemary)2 tsp
-
olive oil plus extra for greasing80 g
-
onions quartered500 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
tinned anchovies soaked in a little milk then drained60 g
-
black olives pitted60 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
118 kcal /
493 kJ
Πρωτεΐνη
3.5 g
Λιπαρά
6.5 g
Υδατάνθρακες
11.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

COOKING FOR A CROWD
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChurros with Chocolate Coconut Ganache
1ωρ. 5 λεπτ.
Caprese Omelette
30 λεπτ.
Tomato and Bacon Spaghetti
Καμία βαθμολογία
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Καμία βαθμολογία
Lentil and Pancetta Stew
1ωρ.
Pickled Red Onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Maple-glazed Carrots
45 λεπτ.
Mushroom Wellington
2ωρ. 20 λεπτ.
Shiitake Teriyaki Dippers
45 λεπτ.
Millet-stuffed Pumpkin with Hazelnut Broccoli Pesto
1ωρ.
Buckwheat and Asparagus Risotto
2ωρ.
Five-cheese Quiche with No Added Sugar Fig Jam
Καμία βαθμολογία