Συσκευές & Αξεσουάρ
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 portions
Υλικά
Honey Mustard Sauce
-
mustard, (eg. English mustard)wholegrain mustard75 g
-
honey75 g
-
white wine vinegar1 Tbsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Eggs
-
water400 g
-
medium eggs10
-
bread torn in pieces150 g
-
smoked salmon cut in pieces400 g
-
fresh parsley10 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
sunflower oil, for frying (approx. 1.5 litres)vegetable oil for frying (approx. 1.5 litres)
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
23 g
Θερμίδες
1054 kJ /
252 kcal
Λιπαρά
10.7 g
Υδατάνθρακες
16 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνButternut Squash Masala Dosa
11h 30min
Mushroom Wellington
2h 20min
Big Mac Style Wraps
40min
Lafun (Amala)
10min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40min
Vegetable Consommé with Gnocchi
Pas d’évaluation
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Pas d’évaluation
Stuffed Tomatoes with Rice and Cashew & Basil Sauce
1h 30min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30min
Pickled Red Onions
1h 50min
Shiitake Teriyaki Dippers
45min
Satay Tofu Kebabs
1h 5min