
Συσκευές & Αξεσουάρ
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 portions
Υλικά
Honey Mustard Sauce
-
wholegrain mustard75 g
-
honey75 g
-
white wine vinegar1 Tbsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Eggs
-
water400 g
-
medium eggs10
-
bread torn in pieces150 g
-
smoked salmon cut in pieces400 g
-
fresh parsley10 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
vegetable oil for frying (approx. 1.5 litres)
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
23 g
Θερμίδες
1054 kJ /
252 kcal
Λιπαρά
10.7 g
Υδατάνθρακες
16 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5min
Gnocchi Carbonara with Peas
20min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40min
Tomato and Bacon Spaghetti (TM6 & TM5)
35min
Coconut Bao with Prawns
1h 40min
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Nenhuma avaliação
Austrian Baked Rice Casserole with Apples
1h 45min
Caprese Omelette
30min
Pickled Red Onions
1h 50min
Shiitake Teriyaki Dippers
45min
Millet-stuffed Pumpkin with Hazelnut Broccoli Pesto
1h