Medaglie di borlotti con spinaci e mandorle

Medaglie di borlotti con spinaci e mandorle

3.8 30 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
3 porzioni

Υλικά

  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 2 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 2 rametti di timo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 50 g di farina integrale
  • 1 pomodoro secco
  • 1 spicchio di aglio
  • 250 g di fagioli borlotti in scatola, lavati e sgocciolati
  • 1 uovo
  • pangrattato q.b.
  • 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 20 g di burro
  • 400 g di foglie di spinaci freschi
  • 50 g di mandorle pelate
  • 3 pizzichi di sale

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 516 kcal / 2159 kJ
Πρωτεΐνη 25.2 g
Λιπαρά 30.8 g
Υδατάνθρακες 36.8 g
Φυτικές ίνες 11.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων