Spinat-Tomaten-Quiche

Spinat-Tomaten-Quiche

4.4 194 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
8 Stücke

Υλικά

Teig
  • Weizenmehl
    250 g
  • vegane Margarine kalt, in Stücken
    120 g
  • Wasser kalt
    60 g
  • Salz
    ½ TL
Füllung und Fertigstellung
  • vegane Margarine zum Einfetten
  • Knoblauchzehen
    1 - 2
  • Sojamehl vollfett, als Ei-Ersatz (z.B. von Hensel)
    30 g
  • Wasser
    60 g
  • Seidentofu (z.B. von Taifun), abgetropft
    400 g
  • Olivenöl
    30 g
  • Hefeflocken (10 g)
    2 geh. EL
  • Speisestärke (15 g)
    1 geh. EL
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Muskat, gerieben
    ¼ TL
  • Blattspinat, TK aufgetaut, gut ausgedrückt, grob geschnitten (siehe Tipp)
    200 g
  • Paniermehl vegan
    2 EL
  • Cherry-Tomaten halbiert
    150 g
  • Mandeln, gehobelt
    30 g

Διατροφή ανά 1 Stück

Θερμίδες 353 kcal / 1480 kJ
Πρωτεΐνη 11 g
Λιπαρά 21 g
Υδατάνθρακες 29 g
Φυτικές ίνες 3.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων