Biszkopt pistacjowy

Biszkopt pistacjowy

4.7 30 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
20 porcji

Υλικά

  • 100 g orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych (patrz wskazówka)
  • 60 g masła pokrojonego na kawałki
  • 60 g wrzącej wody
  • 2 szczypty soli
  • 8 jajek
  • 200 g cukru
  • 1 łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
    2 łyżeczki cukru wanilinowego
  • 230 g mąki pszennej
  • 1 ½ łyżeczki proszku do pieczenia

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 91.6 kcal / 383.4 kJ
Πρωτεΐνη 2.2 g
Λιπαρά 4.8 g
Υδατάνθρακες 10.2 g
Φυτικές ίνες 0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.8 g
Νάτριο 28 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων