Petits pain sans gluten

Petits pain sans gluten

3.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
6 morceau

Υλικά

Farine tout usage sans gluten
  • 200 g quinoa blanc
  • 100 g de graines de chia
  • 200 g fécule de maïs
  • 100 g arrow-root
Petits pains
  • 170 g d'eau
  • 30 g de cosses de psyllium
  • 115 g lait entier
  • 60 g beurre non salé
  • 60 g de sucre
  • 1 sachet levure boulangère sèche ou 2 c. à thé
  • 2 c. à thé de poudre à pâte
  • 1 c. à thé de xanthane
  • 2 œuf de gros calibre divisé
  • 1 c. à thé de sel
  • 1 c. à thé assaisonnements à bagels (προαιρετικό πεδίο)

Διατροφή ανά 1 morceau

Θερμίδες 557 kcal / 2330.5 kJ
Πρωτεΐνη 14.2 g
Λιπαρά 19 g
Υδατάνθρακες 84.9 g
Φυτικές ίνες 14.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.6 g
Νάτριο 569.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων