Pęczotto z bobem i cukinią

Pęczotto z bobem i cukinią

4.3 85 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
1 porcja

Υλικά

  • 250 g cukinii pokrojonej na kawałki (patrz wskazówka)
  • 400 g wody
  • 70 g bobu, świeżego
    70 g bobu, mrożonego, uprzednio rozmrożonego
  • 60 g cebuli przekrojonej na pół
  • 10 g oliwy z oliwek
  • 65 g kaszy jęczmiennej pęczak
  • 200 g bulionu warzywnego, płynnego (patrz wskazówka)
  • 2 szczypty soli
  • 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
  • 1 szczypta ziół prowansalskich, suszonych
  • natka pietruszki, świeża, tylko liście do dekoracji

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 444.6 kcal / 1860.2 kJ
Πρωτεΐνη 16.7 g
Λιπαρά 12 g
Υδατάνθρακες 73.3 g
Φυτικές ίνες 20 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.9 g
Νάτριο 387.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων