Συσκευές & Αξεσουάρ
Rhabarber-Spinat-Gnocchi
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Parmesan in Stücken (3 cm)50 - 60 g
-
Hefeflocken (προαιρετικό πεδίο)1 EL
-
Haselnüsse100 g
-
Wasser500 g
-
Salz1 ½ TL
-
Gnocchi1000 g
-
Pfeffer¼ - ¾
-
Muskat3 - 4 Prisen
-
Olivenöl30 g
-
Rhabarber200 - 300 g
-
Zucker1 EL
-
Babyspinat, frisch100 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
1716 mg
Πρωτεΐνη
21 g
Θερμίδες
2839 kJ /
679 kcal
Λιπαρά
29 g
Φυτικές ίνες
9.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
88 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Rhabarberliebe
19 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

THERMOMIX® Magazin 2/2025
42 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMöhren-Wirsing-Lasagne
2 Std.
Tomaten-Paprika-Omelett nach Menemen-Art - Menemen Omleti
30 Min
Mini-Asia-Rollen
1 Std. 10 Min
Pilz-Lasagne
2 Std. 30 Min
Germknödel mit Mohnfüllung
1 Std. 30 Min
Kürbisravioli mit Salbei-Walnuss-Öl
1 Std. 15 Min
Japchae
50 Min
Veganer-Kürbis-Flammkuchen
55 Min
Kürbisrisotto mit Spinat und Pecannüssen
35 Min
Salat mit Kroketten
1 Std. 10 Min
Brokkolibratlinge mit Radieschensalsa
1 Std. 10 Min
Vegetarische Maultaschen
1 Std.