Συσκευές & Αξεσουάρ
Rhabarber-Spinat-Gnocchi
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Parmesan in Stücken (3 cm)50 - 60 g
-
Hefeflocken (προαιρετικό πεδίο)1 EL
-
Haselnüsse100 g
-
Wasser500 g
-
Salz1 ½ TL
-
Gnocchi1000 g
-
Pfeffer¼ - ¾
-
Muskat3 - 4 Prisen
-
Olivenöl30 g
-
Rhabarber200 - 300 g
-
Zucker1 EL
-
Babyspinat, frisch100 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
1716 mg
Πρωτεΐνη
21 g
Θερμίδες
2839 kJ /
679 kcal
Λιπαρά
29 g
Φυτικές ίνες
9.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
88 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Rhabarberliebe
19 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
THERMOMIX® Magazin 2/2025
42 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVeganer Bohnen-Eintopf
13 Std. 30 Min
Blumenkohl-Kichererbsen-Suppe
50 Min
Vegetarischer Parmentier mit Auberginen-Linsen-Bolognese
1 Std. 40 Min
Süßkartoffel-Klebreistaschen mit roter Bohnenfüllung
1 Std. 50 Min
Bunte Gemüsenudeln mit Pesto
45 Min
Gegrillte Tempeh-Gemüse-Spieße mit Dip (vegan)
40 Min
Hirseauflauf
1 Std. 10 Min
Culurgiones - Sardische Ravioli
2 Std.
Pellkartoffeln mit Dip oder Pesto
50 Min
Käseknödel mit lauwarmem Gemüsesalat
2 Std. 10 Min
Süßer Brötchen-Auflauf
1 Std. 10 Min
Gerstenrisotto mit Pilzen
1 Std. 20 Min