Συσκευές & Αξεσουάρ
Rhabarber-Spinat-Gnocchi
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Parmesan in Stücken (3 cm)50 - 60 g
-
Hefeflocken (προαιρετικό πεδίο)1 EL
-
Haselnüsse100 g
-
Wasser500 g
-
Salz1 ½ TL
-
Gnocchi1000 g
-
Pfeffer¼ - ¾
-
Muskat3 - 4 Prisen
-
Olivenöl30 g
-
Rhabarber200 - 300 g
-
Zucker1 EL
-
Babyspinat, frisch100 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
679 kcal /
2839 kJ
Πρωτεΐνη
21 g
Λιπαρά
29 g
Υδατάνθρακες
88 g
Φυτικές ίνες
9.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Νάτριο
1716 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Rhabarberliebe
19 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

THERMOMIX® Magazin 2/2025
42 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRatatouille-Pasta
40 λεπτ.
Gemüse-Reis-Auflauf
1ωρ. 20 λεπτ.
Quetschkartoffeln mit Quark-Dip
1ωρ. 10 λεπτ.
Auberginen-Linsen-Curry
30 λεπτ.
Aubergine-Parmaggiana
1ωρ. 10 λεπτ.
Kichererbsencurry
45 λεπτ.
Blitz-Gnocchi mit Frischkäsesauce
30 λεπτ.
Käsespätzle mit gebratenen Zwiebeln
1ωρ.
Gefüllte Zucchini mit Tomatensauce und Reis
40 λεπτ.
Kartoffel-Spinat-Gratin
1ωρ. 30 λεπτ.
Ravioli-Lasagne
1ωρ.
Birnen-Feigen-Quiche mit Ziegenkäse und Honig
50 λεπτ.