Σαλάτα με καρότα, φέτα και δυόσμο

Σαλάτα με καρότα, φέτα και δυόσμο

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 μερίδες

Υλικά

  • σκελίδες σκόρδο
    2
  • φρέσκο δυόσμο μόνο τα φύλλα, κομμένα σε κομμάτια με τα χέρια ή με μαχαίρι
    7 κλωνάρια
  • χυμό λεμονιού
    40 γρ.
  • εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
    50 γρ.
  • κύμινο, αλεσμένο
    2 κ.γλ.
  • πάπρικα
    2 κ.γλ.
  • αλάτι
    1 κ.γλ.
  • μαύρο πιπέρι, αλεσμένο
    ⅛ κ.γλ.
  • νερό
    500 γρ.
  • μικρά καρότα (baby) (περίπου 3 δέσμες), ξεφλουδισμένα, χωρίς τα φύλλα στο πάνω μέρος (αφήστε μόνο λίγο πράσινο κοτσάνι)
    700 γρ.
  • φέτα θρυμματισμένη, για το γαρνίρισμα (βλ. συμβουλή)
    200 γρ.

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 256.3 kcal / 1076.8 kJ
Πρωτεΐνη 6.5 g
Λιπαρά 19.2 g
Υδατάνθρακες 11.2 g
Φυτικές ίνες 7.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 3 g
Νάτριο 759 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων