
Συσκευές & Αξεσουάρ
Glutenfreie Birnenwähe mit Gorgonzola und Baumnüssen
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 Portionen
Υλικά
-
Haferflocken glutenfrei220 g
-
Salz1 TL
-
Butter50 g
-
Eier5
-
Magerquark180 g
-
Gorgonzola200 g
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen½ TL
-
Muskatnuss, gemahlen¼ TL
-
Birnen2
-
Baumnüsse, halbiert40 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
583.1 kcal /
2439.6 kJ
Πρωτεΐνη
20 g
Λιπαρά
45.8 g
Υδατάνθρακες
27.6 g
Φυτικές ίνες
5.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
17.9 g
Νάτριο
636 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Glutenfrei Backen
12 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

Winterliche Wähen
6 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνNudelsuppe mit Räuchertofu
35 λεπτ.
Zwetschgenwähe Glutenfrei & Vegan
1ωρ. 35 λεπτ.
Linsendal mit Spinat
35 λεπτ.
Mediterrane Gemüsepfanne
Καμία βαθμολογία
Vegane Bolognese
50 λεπτ.
One-Pot-Gnocchi
40 λεπτ.
Tofu mit Zucchetti-Karotten-Reis
2ωρ.
Forellenfilet auf Belugalinsen mit Fenchel und Gemüsevinaigrette
45 λεπτ.
Bao Buns mit Gemüsefüllung
2ωρ.
Spargel-Brokkoli-Reis mit Champignons
50 λεπτ.
Käse-Knöpfli
35 λεπτ.
Steinpilz-Risotto
45 λεπτ.