
Συσκευές & Αξεσουάρ
Glutenfreie Birnenwähe mit Gorgonzola und Baumnüssen
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 Portionen
Υλικά
-
Haferflocken glutenfrei220 g
-
Salz1 TL
-
Butter50 g
-
Eier5
-
Magerquark180 g
-
Gorgonzola200 g
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen½ TL
-
Muskatnuss, gemahlen¼ TL
-
Birnen2
-
Baumnüsse, halbiert40 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
636 mg
Πρωτεΐνη
20 g
Θερμίδες
2439.6 kJ /
583.1 kcal
Λιπαρά
45.8 g
Φυτικές ίνες
5.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
17.9 g
Υδατάνθρακες
27.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Glutenfrei Backen
12 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

Winterliche Wähen
6 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνIndisches Gemüsecurry
1ωρ. 10 λεπτ.
Nudelsuppe mit Räuchertofu
35 λεπτ.
Gemüse-Couscous-Strudel mit Joghurtsauce
50 λεπτ.
Spargelquiche
1ωρ.
Kürbis-Reistopf
50 λεπτ.
Spinat-Zitronen-Risotto
30 λεπτ.
Linsen-Reis mit gebratenen Zwiebeln
45 λεπτ.
Ratatouille-Wähe
1ωρ.
Rotkabis im Blätterteig
1ωρ. 25 λεπτ.
Vegetarische Sushi-Rolle
30 λεπτ.
Kürbis Dal
30 λεπτ.
Gefüllte Peperoni mit Linsenbolognese
1ωρ. 15 λεπτ.