Spätzle con asparagi e salsa all'aglio orsino

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Asparagi
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di asparagi verdi puliti e a tocchetti (3 cm)
  • 30 g di pinoli sgusciati
Salsa all'aglio orsino
  • 20 g di foglie di aglio orsino
  • 100 g di cipolla a pezzi
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 10 g di farina tipo 00
  • 300 g di acqua
  • 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
    1 dado per brodo vegetale, sbriciolato
  • ½ cucchiaino di sale + q.b.
  • ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato + q.b.
  • 500 g di pasta fresca tipo spätzle
  • 200 g di peperoni rossi puliti e a ticchetti (3 cm)
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Νάτριο 324 mg
Πρωτεΐνη 21 g
Θερμίδες 3451 kJ / 825 kcal
Λιπαρά 36 g
Φυτικές ίνες 7.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 13 g
Υδατάνθρακες 106 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων