Pizza neapolitańska

5.0 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ.
2 porcje

Υλικά

  • wody
    470 g
  • drożdży świeżych wielkości ziarna grochu (3 g)
    1 kawałek
  • włoskiej mąki pszennej do pizzy, typu 00 plus dodatkowa ilość do natłuszczenia i skropienia
    360 g
  • soli
    1 łyżeczka
  • oliwa z oliwek do natłuszczenia i skropienia
  • soku z cytryny
    30 g
    30 g octu
  • krojonych pomidorów, z puszki
    200 - 220 g
  • sera mozzarella di Bufala (250 g łącznie), pokrojonego w plastry i odciśniętego na papierowych ręcznikach
    2 kulki
  • liście bazylii, świeże do dekoracji

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 832.2 kcal / 3481.8 kJ
Πρωτεΐνη 33.4 g
Λιπαρά 14 g
Υδατάνθρακες 152.1 g
Φυτικές ίνες 9.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.9 g
Νάτριο 1365.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων