Pizza neapolitańska

4.8 17 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ.
2 porcje

Υλικά

  • 470 g wody
  • 1 kawałek drożdży świeżych wielkości ziarna grochu (3 g)
  • 360 g włoskiej mąki pszennej do pizzy, typu 00 plus dodatkowa ilość do natłuszczenia i skropienia
  • 1 łyżeczka soli
  • oliwa z oliwek do natłuszczenia i skropienia
  • 30 g soku z cytryny
    30 g octu
  • 200 - 220 g krojonych pomidorów, z puszki
  • 2 kulki sera mozzarella di Bufala (250 g łącznie), pokrojonego w plastry i odciśniętego na papierowych ręcznikach
  • liście bazylii, świeże do dekoracji

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 832.2 kcal / 3481.8 kJ
Πρωτεΐνη 33.4 g
Λιπαρά 14 g
Υδατάνθρακες 152.1 g
Φυτικές ίνες 9.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.9 g
Νάτριο 1365.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων