Japanese Ramen Noodle Soup

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • pork belly
    14 oz
  • garlic cloves
    3
  • Japanese soy sauce (shoyu) divided
    2 oz
  • sesame oil
    2 tsp
  • water divided
    63 ½ oz
  • dried ramen noodles
    13 oz
  • fresh baby spinach
    3 ½ oz
  • chicken broth
    32 oz
  • black vinegar
    1 tsp
  • fresh ginger peeled and thinly sliced
    1 inch
  • hot paprika
    ½ tsp
  • large eggs
    2
  • nori seaweed (3 in. x 1 in.)
    12 pieces
  • canned sweet corn kernels
    4 tbsp
  • spring onions thinly sliced, to garnish
    2
  • toasted white sesame seeds to garnish
    2 tsp

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 2966.6 mg
Πρωτεΐνη 29.9 g
Θερμίδες 4584.7 kJ / 1095.8 kcal
Λιπαρά 77.7 g
Φυτικές ίνες 4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 28.8 g
Υδατάνθρακες 69.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων