Veganes Auberginen Massaman Curry

4.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Zwiebeln geviertelt
    120 g
  • Erdnüsse, geröstet, gesalzen
    30 g
  • roter Peperoncino entkernt, in Stücken
    1
  • Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
    30 g
  • Zitronensaft, frisch gepresst
    50 g
  • Wasser
    450 g
  • Auberginen in Würfeln (1-2 cm)
    500 g
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    1 TL
  • Gemüsebouillon Paste
    1 TL
  • Maisstärke (z. B. Maizena)
    35 g
  • Thai Massaman-Currypaste
    30 g
  • Kokosmilch
    150 g
  • Agavendicksaft
    20 g
    20 g Honig
  • weisse Kichererbsen, aus der Dose abgetropft
    250 g
  • grüne Bohnen, tiefgekühlt aufgetaut und in Stücken (2-3 cm)
    100 g
  • Champignons, frisch halbiert
    100 g
  • Koriander, frisch grob gehackt, zum Garnieren

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 452.9 kcal / 1894.9 kJ
Πρωτεΐνη 11.8 g
Λιπαρά 25.9 g
Υδατάνθρακες 44.2 g
Φυτικές ίνες 11.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.9 g
Νάτριο 1160.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων